Een volledige reeks machines en verbruiksgoederen voor verpakking en omsnoering

Of het nu gaat om verpakking in plasticfolie of om omsnoering, REFACOM® kan u een service op úw individuele maat voorstellen, speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan al úw behoeften.

Met onze uitgebreide reeks apparaten en machines kunt u moduleerbare configuraties uitwerken die zich aanpassen aan alle karakteristieken van de te verwerken producten.

Onze machines, onze verbruiksgoederen (krimpfolie, rekfolie, omsnoeringsband), onze klantendienst en de tests die wij aanbieden in onze grote showroom garanderen onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Voordelen die wij bieden

 

Refacom® biedt samen met zijn partners een moderne technologie met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

Refacom® beschikt over een modern technisch centrum waar demonstraties en proeven met producten van onze klanten kunnen plaatsvinden zodat die klanten concreet, in real time, de gebruiksvoorwaarden van onze machines en de aangeboden verbruiksgoederen kunnen bekijken.

 

Een commerciële dienst, een klantendienst en een administratieve dienst staan constant en proactief klaar voor de wensen van de klanten

Waarom kiezen voor Refacom

Refacom® werd opgericht in 1991 en heeft zich toegelegd op verpakking in plasticfolie en omsnoering.
Het bedrijf heeft vandaag een gedegen ervaring op deze domeinen en volgt de ontwikkelingen op de voet.
Dankzij zijn meesterschap in verpakkingstechnologie heeft Refacom® voor elk van zijn klanten een rendabele dienstverlening kunnen ontwikkelen.